TVZaansport G Tennis

G-Tennis TV Zaansport

Special Olympic Sportdagen

Op woensdag 16 en donderdag 17 mei werden op Sportpark de Kuil de SPECIAL OLYMPIC SPORTDAGEN georganiseerd voor kinderen van het Speciaal Onderwijs. Verschillende verenigingen uit de Zaanstreek, waaronder TVZaansport boden een gevarieerd sportief programma. Naast een leuke dag voor de kinderen is er een groter doel: Kinderen stimuleren om meer te bewegen en te sporten.
Op donderdag maakte RTV NH een reportage, die je HIER kunt bekijken.

Heb je interesse in, of vragen over (G-)Tennis bij TVZaansport, stuur dan een mail naar ledenadministratie@tvzaansport.nl
We nemen dan per ommegaande contact met je op.

Algemeen

Tennis bij TV Zaansport, ook voor kinderen met een beperking (verstandelijke beperking of problemen met gedrag).
In april 2011 is TV Zaansport gestart met tennis voor kinderen met een verstandelijke beperking (g-tennis) onder de deskundige leiding van tennisleraar Jeroen Hoevenberg.
Langzamerhand breidt deze groep steeds verder uit en zijn er thans meerdere groepjes met niveauverschil.
De G-tennissers doen niet mee in een competitie, maar spelen wel regelmatig toernooien met andere (G) tennisverenigingen.
Uiteraard gaan wij voor de winst, maar die bestaat niet alleen uit winnen maar ook uit lekker met elkaar bezig zijn, bewegen en vooral plezier hebben.
Integratie staat bij ons hoog in het vaandel en dat betekent dat er, waar mogelijk, ook samen gepeeld wordt met de valide spelers. Voorbeelden hiervan zijn het ‘ Ouder-kind’ , ‘Halloween’ en het ‘Pieten’ toernooi.
TVZaansport werkt op het gebied van G-tennis samen met de ‘ Cromme Bal’ uit Krommenie en een aantal andere verenigingen in Zuid- en Noord-Holland.
Ook participeert TVZaansport in de ‘commissie aangepast sporten’ van de KNLTB.

Wilt u meer informatie of zelfs eens een proefles bijwonen bij TVZaansport, neem dan gerust en geheel vrijblijvend cotact met ons op:
• Jeroen Hoevenberg (tennisleraar) (06) 48 19 61 35 of
• Hans Sanders (platform G-tennis) (06) 20 44 82 36 of
• stuur een mail naar g-tennis@tvzaansport.nl