Tvzaansport kalverpoldertoernooi

20e Sport 2000 kalverpoldertoernooi

Van 23 tot en met 31 maart 2019 bij T.V.Zaansport

Toernooi informatie

Uiteindelijk hebben 225 deelnemers zich ingeschreven voor ons toernooi. We zijn blij met jullie en we wensen jullie veel plezier. Vanaf zaterdag 23 maart spelen we poulewedstrijden, we hebben geprobeerd zoveel mogelijk rekening te houden met jullie verhinderingen.Vanaf zaterdag 30 maart worden de halve finales gespeeld. Zondag 31 maart moet dit alles leiden tot een climax, de FINALEDAG. Maar zover is het nog lang niet. TVZaansport is er klaar voor, we verwelkomen jullie graag op ons park en we kijken uit naar alle sportieve wedstrijden. Hier is het speelschema

Activiteiten tijdens het toernooi

Het 20e Sport2000 Kalverpoldertoernooi. Thema van deze speciale editie is Expeditie Robinson.Naast tennissen is het mogelijk om in de toernooiweek deel te nemen aan leuke proeven, wat te denken van de evenwichtsproef of de befaamde eetproef.

We zien jullie graag terug tijdens het toernooi
Voor vragen over dit toernooi kun je mailen
naar tc@tvzaansport.nlWin een Tablet

Tijdens het Kalverpoldertoernooi kun je een tablet winnen, niet met tennissen, maar met een evenwichtsproef én een uithoudingsproef. Wil je meer weten, of wil je meedoen? Loop even langs bij één van de leden van de toernooicommissie.