TVzaansport Laatste Nieuws

Het laatste nieuws

Nieuwe kassa

Eind 2018 nemen we een nieuw kassasysteem in gebruik.
Op DEZE pagina geven we alvast wat informatie.

Nieuwjaarsreceptie 2019

Op zondag 6 januari 2019 heffen we het glas en proosten we op het nieuwe jaar. De Nieuwjaarsreceptie wordt gehouden van 15:00 tot 18:00 uur. We hopen jullie allemaal te zien.

Tussenstand Klik en Shop 1 dec 2018

Het klik en shop programma draait nu zo'n 18 maanden.
Wat heeft het ons tot nu tot opgeleverd ? Lees hier verder

Gehuldigd

Tijdens de medewerkersavond zijn traditiegetrouw de clubman en clubvrouw van het jaar gekozen. Dit jaar zijn dat Hillie Hartog en Jacques van Doorn. Beide zijn al jarenlang betrokken bij de vereniging. Hoog tijd dus om ze in het zonnetje te zetten. Jeroen Hoevenberg is tijdens dezelfde bijeenkomst benoemd tot lid van verdienste.

RWBC 2018-2019

Vanaf het weekend van 10 en 11 november start de wintercompetitie. Op zaterdagavond en op zondag overdag zijn er in de competitieweekenden minder tot geen banen beschikbaar om vrij te tennissen.

Voorjaarscompetitie 2019

Inschrijven voor de voorjaarscompetitie kan tot 31 december 2018. HIER lees je alles.

Sanctie bij niet draaien bardiensten

Helaas, ook bij TVZaansport ontkomen we er niet langer aan; Met ingang van het nieuwe tennisseizoen wordt er streng(er) gecontroleerd wie er wel / niet op zijn of haar bardienst verschijnt. Wanneer je niet komt opdagen voor je bardienst loop je het risico dat je een boete van 30 euro per keer opgelegd krijgt. Lees verder...

Privacy en Camera protocol

Op onze website kunt u in onze privacy verklaring en ons cameraprotocol lezen dat we zorgvuldig met jullie gegevens om gaan.

Hans Sanders Vertrouwenspersoon TVZ

Hans Sanders is aangesteld als vertrouwenspersoon van TV Zaansport.
Lees meer

Vrijspelen, hoe zit het ook alweer ?